Parantavaa Ruokaa omassa keittiössäsi

Hyvä ystävä!


Keittiö on kotimme sydän, josta myös koko perheen hyvinvointi kumpuaa.

Haluatko päästä ruokailuun liittyvästä stressistä ja kaloreiden ikuisesta laskemisesta aivan luonnollisella tavalla ikiaikaista kiinalaista viisautta keittiössäsi hyväksikäyttäen.
Kiinalainen lääketiede on paljon muutakin kuin akupunktiota,
sen vanhin hoitokeino on ravintotiede.

Järjestän luento- ja keskustelutilaisuuksia, jotka tarjoavat erinomaisen ja käytännönläheisen tietopaketin aiheesta: ravinto keittiössäni kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Luennollani saat vinkkejä, miten voit soveltaa parantavan ruoan mahdollisuuksia omassa arjessasi.


Tässä Taivaan Temppelissä Pekingissä uhrattiin ja rukoiltiin vuosittain hyvän sadon puolesta. Temppelissä voi seurata lukuisten Keisarien toivomusjalanjälkiä. Ruoka on aina merkinnyt kiinalaisille enemmän kuin pelkkää mahantäytettä; se on ravintoa, kulttuuria, viisautta ja terveyden ylläpitämistä.
Äiti Maa osoittaa meille tien sinne, mistä kiinalainen viisaus ja ihmisen tasapaino löytyy. Tule kulkemaan hetkeksi tätä polkua ja noukkimaan uusia evästeitä omaan tietoisuuteesi ja keittiöösi siitä juurevasta rikkaudesta jonka kiinalainen ravintolääketiede on jo vuosituhansia hyväksi todennut.


Tämä luentotilaisuus sopii mainiosti esimerkiksi yritysten ja yhdistysten TYKY- päiville tai yksityisiin Lady -tapaamisiin hyödylliseksi ja hauskaksi ohjelmanumeroksi. Kurssin hinta on aina sopimuksen mukainen ja sisältää ohjelman, hyvän käyttömateriaalin, teetarjoilun sekä pientä teeman mukaista syömistä. Myös rentouttavaa ja kasvoja kohentavaa kasvovyöhyketerapia -hoitoa voidaan tarvittaessa lisätä ohjelmaan.

Luennoitsija
Diplomi terapeutti, MVT Kaisa Eloranta, erikoistumisalanani kiinalaisen lääketieteen ravitsemusterapia.

Yhteystiedot: hoitola Jamilia, gsm, + 358 400 564969
 info.jamilia(at)gmail.com

Olen järjestänyt viime vuosina kansainvälisiä kursseja mm. Arabiemiraateissa siellä asuville länsimaalaisille ja uskokaa tai älkää, monessa perheessä on jo hyvä kokemuspohja siitä miten hyvä juttu pavut ja oikeantyyppinen puuro voikaan olla jopa kuumassa ilmastossa!

Lämpimästi tervetuloa ajatuksia herättävään ja erilaiseen tutkimusmatkaan
oman hyvinvointimme löytämiseksi!

Kaisa Eloranta

This Website Built with SiteSpinner Web Page Maker
This Web Page Designed with SiteSpinner Website Building Software