MITÄ ON MODERNI VYÖHYKETERAPIA

Kehosi on viisas

Kehomme on läheisin työparimme, jolle sattuu ja tapahtuu koko elinkaaremme ajan. Näitä kehon muistikuvia me peilaamme omassa hyvinvoinnissamme. Koko tunne-elämän prosessi heijastuu kaikessa mitä olemme.
Jotta  kehomme ja mielemme saisi mahdollisuuden tasapainottua tarvitsemme aina välillä hoitavia käsiä, jotka auttavat meitä löytämään itsestämme syvän rentouden tilan jossa voimme luoda uudelleen ne voimavarat joilla jaksamme tässä maailman vilinässä taas ottaa vastaan huomisen haasteet.


Modernissa vyöhyketerapiassa hoidetaan koko olemusta sillä ihminen nähdään kokonaisuutena jossa keho, tunteet ja ajatukset elementteinä luovat yksilön kokonaisuuden.  Vyöhyketerapiaa käytetään ennaltaehkäisevänä hoitomuotona kehon omien voimavarojen elvyttämiseksi. Hoidossa avataan kehon tukoksia vyöhykeratojen  ja  -pisteiden polaarista painallusmenetelmää käyttäen.  
Tämä vähentää kipua ja parantaa imunesteiden, hermojen ja verenkierron toimintaa painallusalueella. Näin avataan koko kehon jännitteitä ja keho saa mahdollisuuden omaan paranemisprosessiinsa. Moderni vyöhyketerapia sopii parhaiten kroonisiin vaivoihin.  Vyöhyketerapiassa käytetään apuna myös magneetteja mm korvissa ja vartalossa. Vyöhykeradat sijaitsevat ihon alla kulkevina energiaratoina, jotka ovat sähköisesti mitattavissa.
Vyöhyketerapia soveltuu mm seuraaviin kehon häiriötiloihin
 - Stressi, uupumus
  -Aineenvaihduntaongelmat 
  -Niska- hartia- ja selkäkivut
  -Päänsärky, migreeni
  -Vatsa- ja suolistovaivat                                 

Kenelle hoito sopii :  Vyöhyketerapia sopii kaikenikäisille ja on rentouttavaa, hoitopöydällä se tarjoaa hetken itsensä hemmotteluun. 
Lisää tietoa modernista vyöhyketerapiasta löytyy  http://www.vyohyketerapeutit.fi   kotisivuilta


KLASSINEN VYÖHYKETERAPIA
Tässä hoitomuodossa käsitellään ja stimuloidaan jalkapohjissa ja käsissä esiintyviä elinheijasteita tämä on perusosa myös modernia vyöhyketerapiahoitoa. Vyöhyketerapiassa joka on jo tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä, todetaan että ihminen heijastuu kehon eri osissa ja näitä kehon heijasteita stimuloimalla hieromalla ja painelemalla saamme hoitavan yhteyden elimistömme eri osiin. Hyvänä esimerkkinä on mahalaukun ja suoliston heijasteet joihin keho hyvin  herkästi  reagoi kun niitä stimuloi mm. jalkapohjien kautta.
Hoidossa ei käytetä voimakasta painantaa, joten itse hoito on miellyttävä ja rentouttava.

kuva: Kairon instituutti
jamilia
facialreflexology
This Website Built with SiteSpinner Web Page Maker
This Web Page Designed with SiteSpinner Website Building Software